HomeCulturaNeix ‘Show Must Go Home’, una nova plataforma digital que oferix diferents...

Neix ‘Show Must Go Home’, una nova plataforma digital que oferix diferents espectacles en directe

CULTURA // Dos emprenedors de la demarcació de Tarragona, un d’ells de la Fatarella i seleccionador musical de les Festes Imagina, David Gironés, han desenvolupat una nova plataforma digital d’espectacles en directe, un projecte que pretén donar una oferta cultural a tothom i ajudar tots els artistes del territori. Com deia Queen: The Show Must Go On… I ara més que mai. A conseqüència de la Covid19, el sector cultural s’ha vist molt afectat pel tancament de teatres, sales de concert o discoteques i, també, per l’anul·lació de festivals, grans concerts o festes majors.

Els objectius d’esta plataforma són oferir espectacles variats, de qualitat i per a totes les edats, donar una empenta a artistes que s’han vist afectats per la situació actual i col·laborar amb empreses, entitats i/o organitzacions solidàries. La idea, com ha explicat David Gironés a Imagina Ràdio, va sorgir d’una conversa amb el seu company “vam pensar que era una bona alternativa per a ajudar molts artistes, i ens vam posar en contacte amb cantants, orquestres, Djs i gent relacionada amb el món de la cultura, per a posar en funcionament la Plataforma”. Es tracta, com reconeix Gironés, d’ajudar molts artistes relacionats amb el món de l’espectacle “durant el confinament, molts han ofert actuacions en línia de forma gratuïta i privada, però això s’està allargant i necessiten ingressos per a poder viure”.

La proposta va dirigida a molts sectors del món cultural, als quals Show Must Go Home convida a sumar-se al projecte de forma gratuïta. La plataforma oferix als artistes totes les eines perquè puguen transmetre en directe els seus espectacles i poder aconseguir ingressos. “Poden tindre cabuda, no tan sols els vinculats amb la música, també hem pensat amb els humoristes, animadors, mags, actors i artistes de circ, entre altres”. El procediment és bastant senzill “només cal que ens envien la seua actuació, per a comprovar si es tracta del tipus d’espectacle, que pot tindre cabuda a la Plataforma”.

Els espectadors que vulguen veure un dels espectacles en directe hauran d’abonar una entrada simbòlica que anirà destinada a l’artista i a alguna empresa, entitat i/o organització solidària que treballe per a combatre la Covid-19. Les emissions en directe són en alta definició, sense talls ni publicitat i disponibles en qualsevol dispositiu, també en televisors intel·ligents i Apple TV. Durant el mes de maig tot el contingut serà gratuït per als espectadors registrats.

El projecte Show Must Go Home també vol donar solucions per a bars, pubs, organitzadors de festivals, sales de concerts, discoteques, teatres o festes majors, i han habilitat un formulari al seu web perquè es puguen posar en contacte amb la plataforma.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 44 = 50

Últimes notícies