HomeTerres de l'EbreNoranta-cinc famílies s’han beneficiat dels ajuts als tributs locals que atorga...

Noranta-cinc famílies s’han beneficiat dels ajuts als tributs locals que atorga l’Ajuntament de Deltebre

BAIX EBRE // En la darrera Junta de Govern Local, l‘Ajuntament de Deltebre ha fet balanç dels ajuts als tributs locals que es posen a disposició, any rere any, per ajudar a les famílies que més ho necessiten. En aquest sentit, han estat 95 les famílies que s’han beneficiat d’uns ajuts que han ascendit a gairebé 18.000 €.

Els ajuts als tributs locals són aquells ajuts destinats a sufragar el cost econòmic de l’IBI, la taxa d’escombraries, l’impost de circulació i la taxa de conservació i neteja de les instal·lacions del cementiri. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha posat en valor el compromís de l’Ajuntament de Deltebre amb les polítiques socials. Soler ha recordat que “malgrat que no és competència directa de l’ajuntament, tenim clar que és moment d’estar més que mai al costat de la ciutadania i per això seguim posant a disposició dels veïns i veïnes una sèrie d’ajuts que els faciliten el pagament dels tributs municipals”.

 

Més ajuts per estar al costat de la ciutadania

La regidora de Serveis a les Persones i Protocol, Lluïsa Ventura, ha informat que “més enllà dels ajuts atorgats, la ciutadania encara pot acollir-se a diferents convocatòries que estaran vigents fins als pròxim mesos i que s’emmarquen en l’objectiu clar de seguir donant suport a les famílies del municipi”.

Així doncs, a hores d’ara també està oberta la convocatòria, fins al 30 de novembre, d’ajuts per a l’Impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana, l’impost sobre les construccions, instal·lacions i obres i la taxa de prestació de serveis urbanístics, el preu públic per a l’assistència a l’escola bressol, activitats extraescolars tipificades i el preu públic d’accés al Centre Esportiu del Delta.

A banda, també estan vigents els ajuts d’urgència social, que finalitza el 31 de desembre, com també l’EuroDelta, la moneda de Deltebre, que ha ampliat les seues bases per donar cabuda, també, a les famílies més desafavorides.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 7 =

Últimes notícies