HomeSocietatNou platges de l'Ebre, reconegudes amb la Bandera Blava 2023

Nou platges de l’Ebre, reconegudes amb la Bandera Blava 2023

96 platges i 24 ports de Catalunya han aconseguit aquest any el distintiu Bandera Blava que atorga la Fundació per a l’Educació Mediambiental (FEE per les sigles en anglès). En el cas de les platges són dues més que l’any passat, mentre que pel que fa als ports n’hi ha un més que els que hi havia el 2022. L’etiqueta reconeix internacionalment la qualitat i els serveis dels indrets distingits. 33 de les platges reconegudes amb la bandera estan ubicades a la demarcació de Barcelona, 28 a la de Girona, 26 a la de Tarragona i 9 a les Terres de l’Ebre. Dels ports n’hi ha 10 de la zona de Girona, 7 de la de Barcelona i 7 més de la de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Dins la demarcació barcelonina hi ha platges distingides del Maresme, el Barcelonès, el Baix Llobregat i el Garraf. Les gironines s’ubiquen a la Selva, el Baix Empordà i l’Alt Empordà.

Pel que fa a les platges de la demarcació de Tarragona, estan situades al Baix Penedès, el Tarragonès i el Baix Camp, mentre que a les Terres de l’Ebre són al Baix Ebre i el Montsià.

Les seleccionades han estat:

Calafató L’Ametlla de Mar
Sant Jordi d’Alfama L’Ametlla de Mar
Cala Forn L’Ametlla de Mar
L’Alguer L’Ametlla de Mar
Cap Roig L’Ampolla
Les Avellanes L’Ampolla
Riumar Deltebre
Les Delícies La Ràpita
Les Cases d’Alcanar-El Marjal Alcanar
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 55 = 61

Últimes notícies