HomeEsportsNou podi de Rokas Jusca a Salomó en la tercera cursa del...

Nou podi de Rokas Jusca a Salomó en la tercera cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens

ESPORTS // El circuit de motocròs de Salomó va acollir la tercera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens, amb un estat impecable de la terra del traçat, en una prova que va comptar al voltant de 120 inscrits.

Rokas Jusca (MC Amposta), continua molt regular i amb actuacions molt positives, tornant a pujar al podi en la categoria MX50, ocupant la segona posició en les dos mànegues, sumant 40 punts, només superat per Mateo Torres (MC Polea SX), que va fer ple amb 50 punts, El tercer lloc va ser per a Alonso Tribaldos (MC Vilobí d’Onyar), amb 32.

A la classificació general és líder Mateo Torres amb 129 punts, seguit de Rokas Jusca amb 96 i Iker Cano (MC Segre), amb 89.

En MX 65, Aitor Pla (MC Alcanar), va finalitzar en dècima posició, sumant 11 punts i Unai Ortiz (MC Tortosa), en vint-i-quatrena, amb 2 . La victòria va ser per a Nil Pallarès (MC Segre) nou líder de la categoria. La pròxima cita del Campionat de Catalunya de Motodròs de Nens, será el pròxim 20 de juny al circuit d’Almacelles.