HomeMedi AmbientNova jornada de neteja d’espais naturals, Per un Delta Net!

Nova jornada de neteja d’espais naturals, Per un Delta Net!

El Parc Natural del delta de l’Ebre organitza, conjuntament amb els diferents ajuntaments de les poblacions deltaiques, una nova jornada de voluntariat Per un Delta Net, per a la neteja dels espais naturals i periurbans del Delta. La jornada, que té com a objectiu millorar l’estat de les zones naturals i promoure hàbits sostenibles amb el medi ambient, es realitzarà este diumenge, 12 de març, començarà a les 10 h i finalitzarà aproximadament a les 12.30 h.

Els voluntaris i voluntàries poden escollir entre els diferents poblacions i àrees on es realitzarà la jornada:

  • La Gola de les Olles a l’Ampolla: el punt de trobada és l’àrea de Servei de la Bassa de les Olles.
  • La platja Eucaliptus d’Amposta: trobada a l’accés principal de la platja des de la urbanització.
  • El Trabucador a la Ràpita: el punt de sortida serà el pantalà del Trabucador.
  • Migjorn-illa de Buda a Sant Jaume d’Enveja: sortida des de la platja de Migjorn. El Desguàs de Riet als Muntells: punt de trobada al passeig del Riet.
  • Deltebre: la zona a netejar és el Garxal i el punt de sortida és l’última passarel·la de fusta del Passeig Marítim de Riumar.

Per un Delta Net! és una campanya de sensibilització ambiental que pretén fer visible a la població local i visitant que cal adquirir conductes més cíviques amb l’entorn i influir en un canvi en els patrons de consum que afavorisca una reducció del volum de residus que generem.

L’acte central de la campanya és l’acció de neteja d’espais naturals i periurbans, que es realitza, habitualment, el segon diumenge de març, concretament, enguany, el diumenge 12 de març. Cada municipi del delta de l’Ebre ha triat una zona del seu entorn per a netejar.

L’organització facilitarà sacs i guants a tothom que s’apunte a este activitat. Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 482 181.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 87 = 93

Últimes notícies