HomeSalutNoves mesures de flexibilització de visites i acompanyants a l’Hospital Verge de...

Noves mesures de flexibilització de visites i acompanyants a l’Hospital Verge de la Cinta

Atesa la millora de la situació epidemiològica, es flexibilitza l’horari de les visites als pacients ingressats en zones verdes de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

L’horari de visita dels acompanyants dels pacients ingressats a les zones verdes d’hospitalització passa a ser de 12.00 a 21.00 hores ininterrompudament i es limita a una persona per pacient i dia.

Seguim recomanant que en cas d’haver de venir amb un acompanyant, aquest sigui una persona vacunada, i instem que s’abstinguin els menors d’edat i aquelles persones que presentin qualsevol classe de simptomatologia, que estiguin en aïllament o que siguin contactes estrets.

Diàriament, els acompanyants han de passar per Informació on se’ls demana el DNI i el telèfon i on han de lliurar signat el full d’Autoresponsabilitat COVID-19 que se’ls facilita. També se’ls dona una etiqueta identificativa amb un color diferent cada dia.

La resta de mesures són les mateixes que s’havien adoptat anteriorment i es recorden tot seguit.

Continuen restringides totes les visites d’acompanyants per als pacients ingressats en zones vermelles (zona COVID-19).

Els pacients de consultes externes i urgències hi han d’acudir sols, exceptuant els que compleixen criteris de dependència, els pacients pediàtrics, els pacients oncològics, les pacients obstètriques o els que es troben en procés de final de la vida.

Pel que fa als pacients que van a quiròfans, els acompanyants només poden accedir fins l’àrea d’Informació on han de facilitar el telèfon al personal administratiu que els farà la recepció quirúrgica, perquè els professionals responsables del pacient els truquin en acabar la intervenció.

La porta principal de l’HTVC romandrà oberta de 7.00 a 23.00 h, de dilluns a diumenge; l’entrada del Servei Rehabilitació és la recomanada per als professionals i la de Consultes Externes, per a les persones que van a visitar-s’hi.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies