HomeMedi AmbientObert un nou tram de Via Verda amb possibilitats d’arribar a l’Ametlla...

Obert un nou tram de Via Verda amb possibilitats d’arribar a l’Ametlla de Mar

L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) va arrendar al Consell Comarcal del Baix Ebre un nou tram de 7,1 km, del que era l’antic traçat del Carrilet, per a allargar el tram de Via Verda i que puga arribar fins a la desembocadura de l’Ebre. Actualment, ja es pot anar fins a l’Aldea per la Via Verda, venint de Tortosa, gràcies a l’obra executada per l’ens comarcal.

Inicialment, hi havia un primer tram de 700 metres compartit entre vianants o bicicletes i altres vehicles, però això ja ha estat corregit, segons va anunciar el Consell.

A banda, també s’ha posat damunt de la taula la possibilitat que la Via Verda arribe a l’Ametlla de Mar, passant per Camarles, l’Ampolla i el Perelló. La proposta l’està treballant l’Ajuntament de l’Aldea, on estan negociant amb Adif la cessió de l’últim tram, d’uns 300 metres, que permetria arribar fins al límit del terme municipal amb Camarles. Un projecte que “podria ser un gran actiu turístic per a la comarca del Baix Ebre i per a totes les Terres de l’Ebre” concloïa l’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 1 =

Últimes notícies