HomeEducacióOberta la convocatòria de la segona edición dels premis InJUè Emprèn dipta.cat

Oberta la convocatòria de la segona edición dels premis InJUè Emprèn dipta.cat

Els premis InJUè Emprèn dipta.cat arriben a la seua segona edició, destinats a fomentar l’esperit emprenedor entre l’alumnat de 2n cicle de l’ESO, Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà o Cicles Formatius de Grau Superior, en l’àmbit de la creació d’empreses durant el curs 2021/2022.

Esta convocatòria de la Diputació de Tarragona, amb la col·laboració de la Càtedra sobre el Foment de l’Emprenedoria i la Creació d’Empreses de la URV, s’adreça a tots els centres educatius del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

En concret, els premis pretenen afavorir iniciatives estudiantils que oferisquen millores potencials i idees innovadores en diferents àmbits, alineats amb el Pla de Mandat de la Diputació de Tarragona i els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030: Model de turisme sostenible, eines i idees per aconseguir que el turisme opere al llarg de tot l’any per a l’alumnat que curse l’ESO.

Disseny de nous serveis, idees per fomentar la igualtat d’oportunitats en la societat, amb mecanismes per lluitar contra la discriminació per motius de raça, sexe, ètnia, religió, identitat sexual o capacitats físiques de les persones a la categoria del Batxillerat.

Orientació a la sostenibilitat i la recerca del bé comú, per fomentar l’economia circular al respectiu municipi, amb la categoria cicles formatius de grau mitjà, i Transformació digital, per a idees per a un nou model de treball post Covid-19 per als alumnes de cicles formatius de grau superior.

L’alumnat dels centres educatius que presenten la sol·licitud per optar als premis poden rebre, a més, una formació complementària i opcional. Esta formació posa al seu abast les eines adequades per tal de facilitar la materialització d’idees empresarials que donen solució als reptes plantejats.

L’import dels premis és de 1.000 € per a cada categoria, cadascuna de les quals també compta amb un reconeixement de 500 €. La sol·licitud de participació en la convocatòria s’ha de presentar fins al 20 de setembre de 2021, a través de la Seu Electrònica de la Diputació de Tarragona (www.dipta.cat), on també es poden consultar les bases de la convocatòria.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 79 = 86

Últimes notícies