HomeEconomiaOberta la convocatòria dels ajuts Leader 2020 fins al 30 de novembre

Oberta la convocatòria dels ajuts Leader 2020 fins al 30 de novembre

BAIX EBRE // La Generalitat ha obert la convocatòria Leader 2020, uns ajuts que estan destinats al desenvolupament de les àrees rurals i que són finançats pel Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat i pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER). Es tracta d’ajuts directes a la inversió que s’atorguen per concurrència competitiva. La convocatòria resta oberta fins al 30 de novembre.

Pel que fa als beneficiaris d’aquests ajuts que fomenten la diversificació econòmica de les zones rurals, poden ser PIME o projectes emprenedors per la transformació i/o comercialització de productes agroalimentaris, o de qualsevol altre sector econòmic, dels municipis  del Baix Ebre i Montsià.

Des de l’any 2016 fins a l’actualitat s’han atorgat 2.916.306 euros en ajuts a empreses i entitats de les comarques del Baix Ebre i Montsià.

Podeu trobar més informació a la web www.leader.cat o bé posant-vos en contacte amb el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià al correu electrònic leader@leader.cat

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 70 = 76

Últimes notícies