HomeEducacióOberta la convocatòria dels Premis IDECE per a fomentar la projecció de...

Oberta la convocatòria dels Premis IDECE per a fomentar la projecció de l’Ebre

L’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) obre una nova convocatòria dels Premis per a fomentar la projecció de les Terres de l’Ebre.

Estos premis tenen per objectiu fomentar i impulsar la projecció de les comarques ebrenques i alhora reconèixer la creativitat i esforç de l’alumnat que presenten treballs elaborats amb una qualitat de continguts, anàlisi i aprofundiment prou acreditats per a esdevenir un projecte coherent i d’interès socials que permeten conèixer millor la realitat i les perspectives de futur de les Terres de l’Ebre. Així, els treballs que opten als Premis han de tractar sobre qualsevol àmbit temàtic (medi natural, història, economia, art i patrimoni, etc.) relacionat amb les Terres de l’Ebre i amb el seu desenvolupament.

En este sentit, fins al 31 de juliol l’alumnat dels centres educatius de les Terres de l’Ebre que cursen Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Superior i, també aquell alumnat ebrenc de la resta d’instituts de Catalunya o a l’Institut Obert de Catalunya (IOC), poden presentar els seus treballs.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 4 =

Últimes notícies