HomeEducacióOberta la convocatòria per als ajuts a estudis superiors del curs 21/22...

Oberta la convocatòria per als ajuts a estudis superiors del curs 21/22 a Amposta

Fins el 30 de gener, els estudiants de cicles formatius de grau superior, graus universitaris, estudis superiors de música i dansa i màsters habilitadors per a activitats professionals poden demanar els ajuts als estudis superiors. La convocatòria manté la combinació de criteris acadèmics amb criteris econòmics, “perquè els ajuts tinguin una mirada més social i més justa“, en paraules de la regidora d’Educació, Núria Marco.

Així, a l’hora de valorar les sol·licituds, no només es tindrà en compte l’expedient acadèmic, sinó que a més es valorarà la renda i la distància respecte la ubicació del centre educatiu en què s’imparteixen. D’aquesta manera, les persones sol·licitants rebran una puntuació per cadascun dels tres criteris, que no seran excloents entre sí, i podran rebre fins a un màxim de 1.000 € per a estudis de grau universitari, estudis superiors de música i dansa o màsters i de fins a 300 € per a estudis de cicles formatius de grau superior. Pel que fa a criteris acadèmics, es valorarà la nota mitjana de l’expedient acadèmic del curs i el fet d’haver obtingut una matrícula d’honor en alguna de les assignatures. Per presentar-s’hi, també s’haurà d’haver matriculat d’un mínim de crèdits i haver-ne aprovat un 75% dels matriculats.

L’import màxim a atorgar en aquesta convocatòria serà de 50.000 €, que es finançarà amb càrrec al pressupost 2023.

Trobareu tota la informació sobre la convocatòria i la sol·licitud a: https://www.amposta.cat/ca/registre/ajuts-estudis-superiors-curs-2021-22

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

25 + = 28

Últimes notícies