HomeSense categoriaObertes les inscripcions per participar als programes d’acceleració empresarial de la Diputació...

Obertes les inscripcions per participar als programes d’acceleració empresarial de la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona impulsa una nova edició dels programes d’acceleració empresarial ‘Camp Tgn Up’ i ‘Ebre Up’, amb l’objectiu d’afavorir el creixement i la consolidació d’empreses emergents de la demarcació. Com a novetat, enguany s’ha posat en marxa un nou programa especialitzat, el ‘Circular Up‘, dirigit específicament a empreses que contribueixen a l’economia circular i que aposten, per tant, per la reutilització dels recursos i per la sostenibilitat empresarial. Aquest tipus de projectes treballen en la línia de la reparació i l’ús compartit de productes, la reducció de matèria primera i de residus i, l’estalvi d’energia, entre altres aspectes. Les persones interessades a participar-hi ja es poden inscriure a qualsevol dels 3 programes, a través de la web www.dipta.cat/empren.

Aquestes acceleradores d’empreses ofereixen un programa d’acompanyament de sis mesos de durada aproximada, amb el qual les ‘startups’ participants disposaran d’un grup de professionals especialitzats en gestió empresarial que desenvoluparan accions d’assessorament individualitzades, de mentoria i transferència de coneixement. A més, rebran formació de la mà d’experts en àmbits com les metodologies emprenedores, fonaments economicofinancers, fonts de finançament, eines de comunicació i màrqueting i presentació de projectes, entre altres.

El període d’inscripció per a participar en els programes ja és obert. En la selecció d’empreses es valorarà principalment que la seva idea de negoci sigui innovadora, de perfil tecnològic, que puguin ser escalables i que el seu producte o servei ja facturi. En l’edició anterior del ‘Camp Tgn Up’ i ‘Ebre Up, un total de 20 empreses de la demarcació es van beneficiar d’aquests programes empresarials.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 79 = 88

Últimes notícies