HomeCulturaOkay Productions estrena ‘Les Castanyeres’ a Roquetes, un espectacle infantil per posar...

Okay Productions estrena ‘Les Castanyeres’ a Roquetes, un espectacle infantil per posar en valor les tradicions catalanes

Okay Productions proposa un nou espectacle, en aquest cas adreçat al públic infantil, per recuperar les tradicions catalanes. En aquesta ocasió l’espectacle avarca les quatre generacions d’una família que s’ha dedicat tota la vida a vendre hortalisses i, en concret, castanyes. La proposta aglutina una part musical i una interacció amb el públic infantil que durant mitja hora estarà immers al menjador de casa de les protagonistes.

L’espectacle és una idea original d’Okay Productions i que interpretaran les artistes Mar Grifoll Ginata, Irene Porta Allende, Anna Castellví Calvo i Montserrat Vilanova Martínez.

L’activitat començarà a les 17.30h al Pati dels Til·lers, un dels espais emblemàtics del municipi que acollirà l’espectacle i on també s’hi farà venda de xocolata calenta a preus populars. Roger Font Montornés, president de l’Ass. Cultural i LGTBI+ Okay Productions “Hem creat aquesta activitat amb un doble objectiu: preservar una activitat cultural i tradicional catalana i aprofitant l’ocasió per recuperar i posar en valor aquelles dones que s’han dedicat tota la vida a aquest ofici i que ara s’ha perdut per la influència d’altres tradicions foranes”.

L’activitat està organitzada de forma conjunta amb l’Ajuntament de Roquetes. Cinta Garcia Vilanova, regidora d’Igualtat de Roquetes: “Crec que és molt important que tinguem en consideració al públic infantil i familiar amb espectacles com aquests i com a administració tenim el compromís però també la obligació de donar suport a les tradicions catalanes. A part, l’esdeveniment està en la línia del pla de govern actual que promou l’ús de material sostenible i reciclable sense utiltizar materials de plàstic per la xocolatada”.

El creador del cartell ha estat el dissenyador gràfic de l’entitat, Alberto Lamote de Grignon, qui s’ha inspriat en una família en la que apareixen les quatre generacions de dones amb el caràcter que representen cada una d’elles dins de l’obra.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 60 = 67

Últimes notícies