HomeOpinióFirmes setmanarilebre.catOrgullós de la festa major d'Amposta

Orgullós de la festa major d’Amposta

Quantes ganes tenia de poder celebrar unes festes majors amb total normalitat, sense restriccions, sense recomanacions o limitacions especials. Unes festes com sempre han estat, dissenyades per xalar, ideades per a que tothom pugui participar, grans i petits, amb l’unic objectiu de retrobar-nos per gaudir dels actes, de l’estiu, de la companyia i del sentiment que sempre provoca en els ampostins la nostra festa gran.

Quan et seus al teu despatx, amb el teu equip, per programar els actes dels 10 dies de la festa mes important de la ciutat et trobes amb molts dubtes.

No es gens fàcil triar les activitats que agradaran a la major part del teu poble, des dels mes petits als mes grans. Però el gran motor de la il·lusió sempre acaba perfilant les decisions mes adients per a la festa major més esperada a la meva ciutat. I puc dir, amb orgull que aquestes festes han estat les millors de la ultima dècada en quan a participació ciutadana. Un gran ambient que ha predominat durant tota la celebració, ingredient principal per garantir el seu èxit.

Gairebé la totalitat dels actes d’aquesta edició han estat gratuïts el que ha propiciat que sigui una de les festes majors mes populars i participatives de les que he conegut en els darrers anys.

A més han estat unes festes amb importants beneficis econòmics per a diferents sectors de la ciutat, que han pogut veure la llum després de tan temps de crisi, generant negoci d’una certa importància, especialment en el sector de l’Hosteleria.

Unes festes que han tingut, com ja ve sent un costum a la ciutat, un component solidari, en aquest cas amb dues festes en que s’han recollit diners per als nens de Ucraïna.

Que us he de dir? Hem sento orgullós d’haver organitzat aquestes festes. Orgullós dels meus veïns que han participat activament en la majoria dels actes programats, orgullós de veure com ha xalat la gent en la majoria dels actes i orgullós pel civisme o la tolerància que han demostrat, evidenciant que gaudir de la festa es també una mostra de respecte i de solidaritat.

Orgullós en definitiva, d’haver pogut organitzar unes festes que tots necessitàvem, després de tantes incerteses i males noticies.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 31 = 38

Últimes notícies