HomeSocietatTornen les visites a la planta potabilitzadora del CAT

Tornen les visites a la planta potabilitzadora del CAT

Les escoles i instituts poden tornar a sol·licitar una visita a l’estació de tractament d’aigua potable que el Consorci d’Aigües de Tarragona té ubicada a l’Ampolla.

Aquest curs 2022-23 els grups escolars que ho desitgin poden tornar a visitar les instal·lacions del CAT a l’Ampolla, la visita guiada és gratuïta i es recomana a partir de 4t de primària.

Després d’una aturada per la pandèmia de la COVID-19, es reprenen les visites escolars a l’ETAP de l’Ampolla. Tenen una durada aproximada de dues hores i mitja i es tracta d’una jornada enfocada a comprendre el cicle urbà de l’aigua i alhora conscienciar sobre l’ús responsable d’un bé escàs. Els alumnes que visitin la planta de tractament d’aigua potable a l’Ampolla podran conèixer de primera mà les diverses fases del procés de potabilització i la tasca del Consorci d’Aigües al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre.

A partir d’aquest curs, s’ha incorporat a la visita un espai museístic en el qual hi ha inclosos peces i elements històrics vinculats a tots els àmbits de treball del CAT. El recorregut permet conèixer millor la història de l’entitat des de l’any 1989, quan va entrar en funcionament.

Tot plegat, permetrà una major comprensió i conscienciació dels visitants, la majoria d’ells, escolars. Per concertar una visita cal emplenar un formulari a través de la pàgina web: https://www.ccaait.com/visitans/

Finalment destacar que igual que en edicions anteriors, els grups escolars podran optar a una ajuda per al transport.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 9 = 19

Últimes notícies