HomeInfraestructuresPaüls enllesteix les millores de la zona educativa

Paüls enllesteix les millores de la zona educativa

Els veïns i veïnes de Paüls i els i les alumnes de l’escola Sant Roc i de la llar rural ja poden gaudir de les millores a la zona educativa que, a falta dels últims retocs, estan enllestides.

La reforma representa un canvi molt important de tot l’entorn: amb la millora de l’escola municipal i el carrer Escoles, Paüls guanya un espai ampli, polivalent i per totes les edats, que ja és un lloc de referència pels paülsencs i paülsenques i punt de trobada de tots els infants del municipi.

Així, a l’escola s’ha substituït la tanca perimetral, s’ha construït una coberta a l’entrada i s’ha ampliat el pati. S’han substituït les lluminàries per leds i s’hi han instal·lat 12kw de plaques fotovoltaiques per l’energia que es consumeix. Un estalvi energètic pel que fa a la llum, però també per la reducció que suposarà en el consum de gasoil de la caldera. A més, quan l’escola no estiga funcionant o no necessite la llum que genera, les plaques aportaran energia pels altres equipaments municipals.

D’altra banda, s’ha creat una zona d’aparcament, on podran estacionar més d’una desena de vehicles, i s’ha construït un parc nou al costat de l’escola, amb un espai gran de joc infantil i equipaments perquè la gent gran puga fer activitat esportiva.

Durant estos dies també s’està fent una reparació i millorant un altre parc infantil del municipi.

A falta de tancar els darrers detalls, el preu final de l’obra rondarà els 275.000 euros, dels quals 126.000 euros els aporta la Diputació de Tarragona i 120.000 la Generalitat de Catalunya.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

18 + = 25

Últimes notícies