HomeCultura‘Per tu, per mi, vine!’, la campanya de suport al comerç, la...

‘Per tu, per mi, vine!’, la campanya de suport al comerç, la restauració i la cultura d’Amposta

Per tu, per mi, vine! és el missatge principal de la  campanya de suport a la restauració, el comerç i la cultura d’Amposta, tres dels sectors econòmics més castigats per la crisi sanitària, que llença l’Ajuntament  d’Amposta coincidint amb la temporada nadalenca.

Els objectius són visibilitzar la  importància d’aquests tres sectors com a motor econòmic, social i cultural de la  ciutat i aconseguir que la ciutadania els hi doni suport consumint-hi. Sota la línia  argumental que comprar als comerços, menjar als restaurants i bars o participar  en les activitats culturals ens beneficia a totes i tots, la campanya té per imatge els  i les pròpies protagonistes d’aquests sectors. I és que tot el material gràfic se  centra en fotografies dels comerciants, restauradors i persones representatives  del sector cultural amb mascareta i un somriure. Així, les creativitats principals de  la campanya les conformen diferents fotografies d’aquestes persones que cada dia  aixequen la reixa dels seus negocis i ens obren les portes per donar-nos el millor  servei de proximitat.

L’eslògan principal (Per tu, per mi, vine!) es complementa amb un  subeslògan en funció del sector que protagonitza la creativitat (Els bars i  restaurants d’Amposta et necessiten, El comerç d’Amposta et necessita, La cultura  d’Amposta et necessita). La campanya tindrà presència offline (amb muppis i cartells  en diferents punts de la ciutat, insercions publicitàries en mitjans impresos del  territori i falques radiofòniques) i online (banners a la web municipal, missatges a  les xarxes socials i presència en mitjans digitals).

Aquesta campanya principal estarà complementada amb altres accions més concretes per dinamitzar aquests sectors, com per exemple Dimecres de 10,  en què diferents restaurants i bars d’Amposta ofereixen un 10% a totes aquelles  persones que encomanin per emportar els dimecres.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

41 + = 43

Últimes notícies