HomeCultura‘Poesia Surf i Kaiak’ i Eduardo Margaretto s’unixen per a oferir rutes...

‘Poesia Surf i Kaiak’ i Eduardo Margaretto s’unixen per a oferir rutes poètiques pel Delta

CULTURA // Assistir a tallers de poesia durant una ruta amb caiac enmig d’espais naturals del delta de l’Ebre, això és el que proposa la unió del projecte Poesia Surf i Kaiak de Josep Juan Segarra i el poeta Eduardo Margaretto.

Al llarg de l’estiu, tant Margaretto com Segarra oferiran sis rutes per diferents escenaris de la badia dels Alfacs, com la Torre de Sant Joan o les muscleres, en les quals es treballarà la teoria i la pràctica de diferents autors i corrents poètics per tal de donar eines als participants per a augmentar el seu ventall de recursos i eines creatives al voltant d’este gènere literari.

Els tallers també s’han adaptat a la situació que ha dixat la pandèmia del coronavirus -que serà un dels temes de reflexió i creació d’esta edició-, i tenen la capacitat limitada a 11 places de caiac i 2 de paddlesurf per sessió. 

L’estiu passat, l’antropòleg i documentalista Josep Juan Segarra va iniciar les rutes del projecte Poesia Surf i Kayak, en les quals oferia recitals de poesia enmig d’espais naturals del Delta. Ara, comptarà amb els tallers impartits per Margaretto, un poeta amb arrels italianes, però nascut a València i resident de Barcelona i Madrid, que s’ha convertit en un dels actors culturals destacats de la Ràpita i el territori ebrenc.

Margaretto, a més, és traductor, novel·lista i editor, així com un dels fundadors de l’associació Mar de Fora, des de la qual ha editat diversos llibres de poesia implicant desenes de poetes del territori i ha impartit tallers d’escriptura. Ara tots dos treballaran plegats els dies 30 i 31 de juliol, el 13 i 14 d’agost, i el 5 i 6 de setembre, per a transportar els tallers de poesia a paisatges icònics i de gran bellesa del territori. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

10 + = 20

Últimes notícies