HomeSocietatPrat de Comte rep un ajut per a impulsar el comerç de...

Prat de Comte rep un ajut per a impulsar el comerç de serveis bàsics

El la passat número 1.059 de divendres 23 de desembre en l’edició en paper del Setmanari l’Ebre, comentàvem que Prat de Comte és un dels nou municipis de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona que es veuran beneficiats pels ajuts per valor de 75.000 euros en total concedits per la Diputació de cara a dotar els municipis menuts de comerços i serveis bàsics per a millorar la comoditat, la salut i el benestar dels seus habitants i, alhora, frenar-ne el despoblament. La resta de pobles que entren dins del paquet de subvenció són del Lloar, els Garidells, els Guiaments, Figuerola del Camp, la Torre de Fontaubella, Querol, Senan i Vallclara.

Segons han donat a conèixer des de l’ens provincial per mitjà d’una nota, esta nova línia d’ajuts “permet als ajuntaments de menys de 1.000 habitants crear o millorar locals municipals o locals privats cedits als ajuntaments per a adequar-hi espais de venda al detall que també puguen oferir serveis bàsics, com la perruqueria, la podologia, la psicologia o la fisioteràpia, entre altres”.

Els espais multiserveis són establiments comercials físics, de titularitat pública, on es venen al detall productes alimentaris i d’altres sense tenir una especialització en un únic producte. “En estos espais hi pot conviure la prestació d’algun servei bàsic per a satisfer les necessitats i millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de la ciutadania”, afegix el comunicat. Així, s’oferix un servei de cara als habitants i es fa els municipis més atractius de cara a rebre nous visitants.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies