HomeEsportsPrimera victòria a la 2a Catalana d'handbol masculí del CE Tortosa

Primera victòria a la 2a Catalana d’handbol masculí del CE Tortosa

SÈNIOR MASCULÍ (2a CATALANA)

CE MARISTES RUBÍ, (13) 23
CE TORTOSA, (15) 32

CE Tortosa: Unai Tamosinas, Jordi Curto (1), Blai Carrillo (1), Robert Ciurana (5), Marc López (4), Marc Salomó (1), Fermin Burgues (1), Arnau González (4), David Barrobés (7), David Katriel Ramirez (7), Pau Albacar (1).

Es va trencar la ratxa negativa del sènior masculí del CE Tortosa, en la quarta jornada de lliga al grup C de la Segona Catalana, amb el triomf a la pista del CE Maristes Rubí. Partit difícil pels tortosins, ja que a més. La primera fase va resultar bastant igualada, però gràcies al llançament exterior i el joc col·lectiu els del Baix Ebre van marxar al descans per sobre al marcador 13-15.

La segona part del CE Tortosa va començar amb la mateixa dinàmica que a la primera, sobretot aprofitant unes bones finalitzacions des dels extrems i una bona actuació de la porteria tortosina, van posar-se fins a 8 gols per sobre. Els de Rubí van intentar reaccionar plantejant una defensa pressionant, però el CE Tortosa va ser capaç de no afluixar i mantenir el seu joc. El partit ha v finalitzar amb la victòria dels tortosins per un clar 23-32. A destacar el debut d’Unai a la porteria, juvenil de primer any amb una gran actuació.

JUVENIL FEMENÍ (1a CATALANA)

CE TORTOSA, (10) 18
CH AMPOSTA, (13) 23

Predomini de les defenses en l’inici del partit i el conjunt ampostí no va aconseguir una renda de tres gols fins al minut 20 (10-13), i tot i la millora en el joc del conjunt tortosí, les ampostines marcaven la diferència en defensa, aconseguint també perdre menys pilotes.

La lluita es va mantenir al segon temps, continuant el CH Amposta amb un avantatge còmode, sense que els constants atacs locals, aconsegueixen que la pilota entre per a rebaixar la diferència en el marcador. Superioritat del CH Amposta i bon partit dels dos equips, i encara que van sortir derrotades, en aquesta ocasió l’equip tortosí va mostrar una evident millora en el seu joc.