HomeEnergiaProjecten una tercera planta solar de 42.000 panells fotovoltaics entre Gandesa i...

Projecten una tercera planta solar de 42.000 panells fotovoltaics entre Gandesa i Batea

L’empresa Fuerzas Energéticas del Sur de Europa XXX SL, ara anomenada Energia Inagotable del Proyecto Gandesa, amb seu a Madrid, ha sol·licitat autorització per fer una planta solar als termes municipals de Gandesa i Batea (Terra Alta). Serà un parc solar en sòl no urbanitzable, de 24,56 MW de potència i 41.750 panells solars fotovoltaics. La inversió prevista és de 14.732.948,99 euros. La planta evacuarà l’energia per la subestació ‘Vilalba’ de Gandesa que arribarà per una línia d’alta tensió fins a la subestació ‘Garraf’ de Vilanova i la Geltrú. Una altra empresa amb la mateixa seu social a Madrid ha projectat dos centrals solars més a Batea, Vilalba dels Arcs, Gandesa i la Pobla de Massaluca, que sumen 95.700 panells fotovoltaics.

Com publica el DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya) d’aquest dijous, se sotmet a informació pública durant trenta dies la sol·licitud d’autorització administrativa prèvia, l’autorització administrativa de construcció, l’autorització del projecte d’actuació específica d’interès públic en sòl no urbanitzable i l’avaluació d’impacte ambiental del projecte d’aquest nou parc solar anomenat ‘PSFV Gandesa’. Tindrà 24,56 MW de potència i una infraestructura d’evacuació de línies soterrades a 30 kV, als termes municipals de Gandesa i Batea.

Energia Inagotable del Proyecto Gandesa SL té la mateixa seu social que l’empresa Energías Renovables de Ormonde 53 SL, peticionària dels dos parcs solars ‘Batea’ i ‘Els Arcs’ que es van sotmetre a informació pública el mes passat, dues centrals de 29,47 MW i 24,56 MW, 52.156 i 43.464 panells solars fotovoltaics, respectivament. Aquesta tercera planta solar tindrà 41.750 panells solars fotovoltaics de 625 Wp de potència unitària, amb una potència total instal·lada de 24,56 MW i 14 inversors trifàsics de 1.755 kVA de potència.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 46 = 51

Últimes notícies