HomeUrbanismeL'arranjament de l'脿mbit de Vora Parc a Tortosa continua ara amb l'adequaci贸...

L’arranjament de l’脿mbit de Vora Parc a Tortosa continua ara amb l’adequaci贸 del carrer Soriano Montagut

Esta setmana han comen莽at els treballs d’urbanitzaci贸 de les voreres del carrer Soriano Montagut, a la zona de Vora Parc de Tortosa. Es tracta de la continuaci贸 dels treballs iniciats els anys anteriors en carrers adjacents, en els quals s’ha definit un nou tipus de paviment. Les obres tenen com a objectiu resoldre l’afectaci贸 que les voreres havien anat tenint, en molts casos pel creixement expansiu de les arrels de l’arbrat.

Despr茅s que al 2021 ja es redefinissen les voreres dels carrers Moss猫n Many脿 i Sebasti脿 Juan Arb贸, i que al 2022 continuessen els treballs en un primer tram del carrer Joan Mir贸, ara les actuacions comprenen el carrer Soriano Montagut. A m茅s de canviar el paviment, les tasques tamb茅 comportaran la substituci贸 de les l铆nies el猫ctriques aix铆 com la instal路laci贸 de nous fanals amb projectors de tecnologia LED, lum铆nicament m茅s eficients i amb un estalvi pel que fa al consum. El cost d’esta intervenci贸 se situa al voltant dels 300.000 euros.

Foto: Cedida

Des del principi del mandat ens vam comprometre a actuar als diferents carrers de Vora Parc, perqu猫 presentaven afectacions destacades. I aix铆 ho hem anat fent al llarg dels 煤ltims anys. Amb l’actuaci贸 que ara fem, haurem invertit m茅s d’1,1 M鈧 en la renovaci贸 de voreres a Vora Parc“, ha explicat l’alcaldessa, Meritxell Roig茅.

Juntament amb estes obres integrals, tamb茅 s’han realitzat altres actuacions a l’entorn, com les fetes a les voreres del carrer Rosa Maria Molas o al passeig Joan Moreira. L’alcaldessa ha destacat, per貌, que les actuacions tamb茅 s’han est猫s al conjunt del barri del Temple, en carrers com Marina, Ciutadella, l’eliminaci贸 de diferents barreres arquitect貌niques, o com les obres que ara tamb茅 s’estan duent a terme al carrer ronda Docs. En este espai s’est脿 ampliant la vorera per a facilitar el pas a les persones, i tamb茅 es definir脿 un nou tram de carril bici per a connectar-lo amb l’existent a l’avinguda Ferran d’Arag贸. Estes obres van en paral路lel a l’execuci贸, tamb茅 en marxa, del nou p脿rquing als antics terrenys de l’estaci贸.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

7 + 2 =

脷ltimes not铆cies