HomeInfraestructuresEls Agents Rurals tindran una nova base comarcal del Montsià a Amposta

Els Agents Rurals tindran una nova base comarcal del Montsià a Amposta

L’Ajuntament d’Amposta cedirà al departament d’Interior 1.500 metres quadrats de terreny per ubicar la nova base dels d’Agents Rurals al Montsià, la primera base comarcal d’aquest cos a les Terres de l’Ebre. Així es va acordar en la darrera Junta de Seguretat Local d’Amposta, celebrada dimecres 15 de març i que va comptar amb la presència del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena. El terreny està ubicat a tocar del centre comercial de la Castellania.

Cal remarcar que des del juny del 2021 els Agents Rurals depenen del departament d’Interior i la construcció de les noves bases forma part d’un pal de desplegament del cos arreu del país. Amposta serà una de les primeres que es tirarà endavant.

Davant la decisió d’Interior de tirar aquesta nova base, l’alcalde va anunciar, en el marc de la mateixa Junta de Seguretat Local, que al costat de la nova base i en un terreny de 1.000 metres quadrats es construirà la nova comissaria de Policia Local d’Amposta. “Paral·lelament a la tramitació de la cessió de terrenys, l’Ajuntament ja hem iniciat els tràmits urbanístics per canviar la tipologia del terreny, ara qualificat com a residencial, per a passar-ho a equipament“, diu l’alcalde, Adam Tomàs, que avança que “el departament d’Urbanisme, davant l’interès de les dues construccions, ho veu amb bons ulls“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 69 = 76

Últimes notícies