HomeSocietatLes llotges de pescadors rebran 350.000 euros per pal·liar les pèrdues patides...

Les llotges de pescadors rebran 350.000 euros per pal·liar les pèrdues patides durant l’estat d’alarma per la covid-19

TERRES DE L’EBRE // El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha publicat aquest dilluns les bases dels ajuts destinats a les confraries de pescadors concessionàries de les llotges, per pal·liar les pèrdues econòmiques de l’estat d’alarma per la covid-19 i contribuir a mantenir la competitivitat i els llocs de treball del sector. L’import de l’ajut és de 350.000 euros per compensar el 80% de les pèrdues de recaptació de les llotges pesqueres calculades com el 4% de la facturació en primera venda del 14 de març al 21 de juny de 2020. Aquesta línia d’ajuts forma part del paquet de mesures del Govern per acompanyar als sector productius davant la crisi de la covid-19. Són ajuts d’Estat aprovats d’acord amb la Comissió Europea.

La baixada de captures i del preu de primera venda ha reduït els ingressos de les confraries de pescadors concessionàries de les llotges pesqueres.

La facturació bruta en primera venda a les llotges pesqueres catalanes durant l’estat d’alarma, entre el 14 de març i el 21 de juny, ha estat un 37% inferior a la mitjana dels anteriors tres anys, amb pèrdues brutes per al sector de gairebé 11 milions d’euros.

Redaccio ACN
Redaccio ACN
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

56 + = 62

Últimes notícies

-->