HomeComunicacióRebuig del Col·legi de Periodistes per la forma en què Salut va...

Rebuig del Col·legi de Periodistes per la forma en què Salut va presentar el projecte d’ampliació de l’Hospital Verge de la Cinta

El Col·legi de Periodistes de Catalunya, a través de la seva junta de govern de la demarcació de les Terres de l’Ebre, ha fet públic un comunicat de rebuig a la manera de com els mitjans de comunicació del territori van rebre la notícia de l’ampliació de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta de Tortosa. Per als periodistes el no haver convocat una roda de premsa per explicar un projecte d’aquestes característiques, amb una inversió de 46 milions d’euros, i no haver pogut fer cap pregunta al Govern significa una manca de respecte als professionals de la comunicació.

El comunicat en la seva integritat diu el següent:

La junta de govern de la demarcació de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya, lamenta com s’ha gestionat la presentació als mitjans de comunicació del projecte d’ampliació de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta que ha de comportar una inversió de 46 milions d’euros. No hi ha cap raó ni circumstància, inclosa la situació sanitària actual, que justifiqui una presentació d’aquest tipus (una nota de premsa i un missatge de Whastapp). NO hi va haver convocatòria de premsa ni abans ni després de l’anunci, amb la qual cosa els periodistes no van tenir cap possibilitat ni cap opció per a seguir la presentació en directe i, el que és més reprovable, no van poder realitzar cap pregunta sobre la informació. Rebutgem aquesta manera de fer i exigim respecte a la tasca dels professionals de la comunicació, que inclou un seguiment de la informació i el dret a poder aprofundir, contrastar i preguntar directament als protagonistes de la notícia.
Junta de govern de la demarcació Terres de l’Ebre del CPC

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 3 =

Últimes notícies