HomeSocietatReconeixement a l'ajuntament de Roquetes a la centenària Concepció Chavarria Espuny

Reconeixement a l’ajuntament de Roquetes a la centenària Concepció Chavarria Espuny

La centenària Concepció Chavarría ha rebut el reconeixement a la seva llarga vida per part de Xavier Faura, president del Consell Comarcal del Baix Ebre; Ivan Garcia, alcalde de Roquetes i Cinta Garcia, regidora de Qualitat de Vida. Amb dos fills, quatre nets i una besneta, Chavarría és la mitjana de 3 germanes i vivia a Tortosa mentre era independent per dur a terme les activitats pròpies de la vida diària. Fa set anys, i arran d’una caiguda, va acordar amb la família traslladar-se a viure a casa la seva filla Concepció, ja que necessitava ajuda i supervisió.

Al llarg de la seva vida va treballar, juntament amb el seu marit, Enrique Ardit, en una botiga de queviures de propietat situada a la Llarga St. Vicent de Tortosa on venien les fruites i verdures del seu propi hort. Les activitats agrícoles, treball del camp, recollida del fruit han estat sempre l’activitat principal de la seva vida tant en l’àmbit de treball com d’oci.

Actualment, a banda de gaudir de l’afecte i estima de la família continua fent allò que més li agrada, anar al seu hort de Ferreries cada dia gaudir dels veïns de tota la vida (amb qui també ho pensa celebrar) i de la natura.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 2 = 11

Últimes notícies