HomeSense categoriaReobre un nou tram de la barra del Trabucador este cap de...

Reobre un nou tram de la barra del Trabucador este cap de setmana

TERRES DE L’EBRE // El Parc Natural del Delta de l’Ebre, l’Ajuntament de la Ràpita i el Servei Provincial de Costes del Ministeri per a la Transició Ecològica han acordat obrir al públic, a partir d’este cap de setmana, un espai d’un quilòmetre de longitud de la barra del Trabucador. Esta ampliació del pas permetrà accedir fins al punt on comencen les obres de restauració de l’istme.

Les obres de restauració de la barra del Trabucador, trencada el passat mes de gener arran del temporal Glòria, es van reiniciar el mes de maig, després de l’aturada per la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Durant estos dos mesos i mig, s’han reubicat 350.000 m³ de sorra de l’àmbit del mateix Trabucador, de manera urgent, que va ser desplaçada durant el temporal Glòria, a l’espera que s’acabe de restaurar de manera natural.

Durant el procés de reparació va ser necessari tallar l’accés públic a l’alçada de l’àrea de servei existent a la zona, per tal de garantir la seguretat de les persones i no interferir en l’execució de les obres, sobretot per la presència de maquinària de gran tonatge.

En este nou tram obert es permetrà l’accés en vehicles de motor fins al punt de tancament. S’ha situat un cadenat al camí i s’han creat unes pantalles d’arena a cada costat per impedir el pas de vehicles més enllà. A partir de la tanca, només es podrà continuar a peu per la vora de la mar.

Es demana a les persones usuàries i visitants que del Trabucador que respecten este espai tan fràgil i que eviten trepitjar les dunes amb vegetació i la circulació fora pista.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

30 + = 38

Últimes notícies