HomePolíticaReverté vol una Ràpita 'més turística', refermant l’aposta per l’hotel marítim i...

Reverté vol una Ràpita ‘més turística’, refermant l’aposta per l’hotel marítim i la creació d’un funicular

L’alcalde de la Ràpita, Javier Reverté ‘Xapo’, ha afirmat en declaracions a Canal 21, la seua intenció de convertir el municipi en “un dels millors pobles del Mediterrani”. Així, apunta, el municipi necessita “un canvi d’imatge”. Sense la voluntat de buscar les massificacions de Peníscola o Salou, l’equip de govern de Reverté busca un turisme sostenible i de valor afegit. També ha dit que continua endavant el seu compromís amb el projecte de l’hotel a la mar. “Pel tema de domini públic i tot el que depèn de Costes, sabem que hem de fer una llacuna artificial, que no tinga sortida al mar, que la farem a través d’un drenatge; però tenim un projecte que crec que en un període de sis mesos o un any màxim el podrem posar damunt la taula”, detalla.

Entre els reptes que la Ràpita té per davant, hi ha el Ròtula Delta, un projecte per al qual el municipi disposa de 2 M€ de fons europeus. Reverté apunta que en salvaran una part i, d’altra banda, assenyala que estan “molt il·lusionats” per l’arribada de la Via Verda de la Val de Zafan: “És la loteria més gran, no m’ho esperava”. Després de conversar amb l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, Reverté indica que “em va dir que tranquil·lament ens podem trobar amb 200.000 turistes que arribaran a la Ràpita en bicicleta, perquè som principi i final d’etapa”.

Tanmateix, la part de creixement turístic de la Ràpita apunta al Matadero, amb la creació d’una Escola d’Hoteleria i Hostaleria, o el Mirador de la Guardiola -la Torreta-, que serà una “peça clau”. “Allí hi ha d’anar un supermirador i més endavant posar funiculars, que baixen directament fins al Museu, per a crear un centre neuràlgic, que siga l’orgull del territori” reblava l’alcalde de la Ràpita.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies