HomePolíticaRoigé recorda que la subvenció per fer habitatge social al centre històric...

Roigé recorda que la subvenció per fer habitatge social al centre històric es va aconseguir l’anterior mandat

La portaveu de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha recordat al govern que “la subvenció per fer habitatge social al centre històric es va aconseguir l’anterior mandat” ha reclamat. “De fet, es tracta d’1,3 MEUR del Next Generation del programa d’ajuts a la construcció d’habitatges d’arrendament social en edificis energèticament eficients. En concret per construir 28 habitatges nous en dos solars: 24 al carrer Sant Felip Neri, al barri del Castell, i 4 a la plaça Sant Joan al barri del Rastre” ha continuat dient Roigé.

Roigé ha detallat que la part d’expropiacions que quedava pendent al carrer Sant Felip Neri estava a punt per ser finalitzada, i que Junts per Tortosa no hi ha pogut votar a favor perquè per fer-ho possible “el govern desisteix de fer dos actuacions amb projectes fets que ampliaven la xarxa de carrils bici de la ciutat”.

Així mateix, la portaveu de Junts per Tortosa ha recordat que “el conveni de l’Ajuntament amb Habitat 3, per la qual s’ha suplementat la partida, es va signar durant l’anterior, i que la petició inclosa a l’expedient estava feta per l’anterior regidora de Serveis a les Persones, Mònica Ripoll” ha reblat la portaveu de Junts per Tortosa. “És evident que estem d’acord en què segueixin impulsant projectes que vam iniciar el nostre govern, però cal fer la feina per aconseguir els recursos sense renunciar a altres actuacions amb el projecte redactat, amb finançament, i molt reivindicats per les associacions de veïns”, ha manifestat Roigé.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 21 = 25

Últimes notícies