HomeSense categoriaSalut confirma dinou casos més de coronavirus a les Terres de l'Ebre

Salut confirma dinou casos més de coronavirus a les Terres de l’Ebre

TERRES DE L’EBRE // Les Terres de l’Ebre s’apropen als 480 casos confirmats amb PCR de Covid-9, després que en les dades corresponents al 23 de juliol s’hagen reportat 19 casos en 24 hores -sent un rels registres més alts en l’actualització diària de dades des que va començar la pandèmia- i que el nombre de positius acumulats s’haja situat en els 478. El registre de Salut ha reportat també dos morts més -un correspondria a la quarta víctima de l’Hospital Santa Creu de Jesús, que es trobava ingressat al centre-, elevant a 50 les víctimes del coronavirus des de l’inici de la pandèmia. 
 

Dades a Catalunya

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 88.234 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.238 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 65.Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 40.633 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la COVID-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 15.552 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus. 
 

Informació declarada per les funeràries
Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.674 persones fins ara, amb la COVID-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.948 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.116 a una residència i 805 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

26 + = 34

Últimes notícies