HomePolíticaSalvador Illa fa costat a Lídia Ferré en la presentació de la...

Salvador Illa fa costat a Lídia Ferré en la presentació de la candidatura de cara a les municipals

En l’acte celebrat dimarts a la Sala central Marcel·lí Domingo de la Sénia, la candidata socialista en un diàleg obert amb Salvador Illa, va anar esbrinant els principals eixos del seu programa electoral.

Tots dos van coincidir en el fet “que és necessària la política de proximitat, contacte permanent amb la gent, ser útils a la ciutadania. Els veïns i veïnes reclamen una actitud resolutiva davant les dificultats, escoltar a la gent, anar a veure les coses i decidir com afrontar-les en benefici de la majoria, arribar a acords i no defugir de les responsabilitats“.

Lídia Ferré va reclamar la complicitat de totes les institucions “perquè la Sénia estem lluny de tot, alhora que ben posicionats, per això necessitem bones comunicacions tan viàries com de telecomunicacions perquè volem generar prosperitat. Hem de diversificar l’activitat econòmica perquè tenim molt de sòl industrial, en això l’ajuntament ens esforçarem al costat dels empresaris i també del comerç local que han estat desemparats durant aquests anys. No s’ha fet una política útil que generi riquesa pel municipi. Volen posar la Sénia en marxa“.

Volem també un servei sociosanitari de qualitat, no pot ser que el CAP no funcioni a ple rendiment, la pandèmia ens va deixar desemparats i això ho resoldrem. En aquest sentit, cal tenir present que el PSC va fer incorporar al pressupost de la Generalitat, més de 1.200 milions d’euros per a l’atenció primària, per tant diners n´hi ha, ara cal que arribin a pobles com el nostre” apuntava Ferré.

La seguretat ciutadana està dintre de les nostres preocupacions, per aquest motiu necessitem més efectius de mossos d’esquadra i policia municipal de proximitat i també instal·larem càmeres de seguretat” reblava l’alcaldable.

Des de l’ajuntament volem fer un acompanyament de la gent gran i no deixar-los sols amb els seus tràmits quotidians i amb l’administració. Volem acabar en les desigualtats i una societat cohesionada, per aquest motiu, també, emprendrem actuacions adreçades a la joventut. L’accés a l’habitatge no ha de ser una dificultat, perquè és la manera d’evitar el despoblament” acaba dient Lídia Ferré.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

82 + = 85

Últimes notícies