HomeSocietatSàmper i Vergés compareixeran dimecres a la Diputació Permanent per informar sobre...

Sàmper i Vergés compareixeran dimecres a la Diputació Permanent per informar sobre la pandèmia

CATALUNYA // Els consellers d’Interior i Salut, Miquel Sàmper i Alba Vergés, compareixeran dimecres a partir de les deu del matí a la Diputació Permanent del Parlament. Així ho han acordat els grups parlamentaris, reunits aquest divendres al matí. Els consellers compareixen a petició pròpia per explicar les darreres mesures per contenir la pandèmia; i per informar de les restriccions a la Cerdanya i el Ripollès, a petició de Cs, i sobre el contracte amb l’empresa Ferroser per al seguiment dels contactes de casos de Covid-19, a petició de la CUP, només en el cas de Vergés. D’altra banda, a la sessió es debatran i votaran tres decrets llei. 

Es tracta dels decrets llei 52/2020, de represa de l’activitat escolar el segon trimestre del curs escolar 2020-2021; 53/2020, de modificació del Decret llei 10/2020, del 27 de març, pel qual s’estableixen noves mesures extraordinàries per fer front a l’impacte sanitari, econòmic i social de la Covid-19, i 54/2020, del 29 de desembre, de necessitats financeres del sector públic en pròrroga pressupostària.

Durant la sessió també es farà el debat i la votació de dues sol·licituds de compareixença: una del PSC-Units, que demana la compareixença del conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, perquè informi sobre les gestions fetes pels talls de llum sistemàtics en diversos municipis, i una de la CUP, que demana la compareixença del conseller d’Educació, Josep Bargalló, perquè informi sobre les condicions en què s’ha iniciat el segon trimestre escolar pel que fa a la seguretat, la reducció de les desigualtats i el seguiment de les inversions.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 3 =

Últimes notícies