HomeEsportsSanti Cadavid del Controlpack-Yupih es va imposar en les metes volants del...

Santi Cadavid del Controlpack-Yupih es va imposar en les metes volants del II Gran Premio Poncemur de Zeneta

ESPORTS // Els components del Controlpack-Yupih van estar molt actius en el II Gran Premio Poncemur, disputat a la localitat murciana de Zeneta, on Santi Cadavid va tindre un destacat protagonisme, aconseguint el primer lloc en les metes volants. La carrera amb un centenar de participants, va servir també per decidir el campió murcià en ruta elit i sub-23, i va constar d’un total de 115 quilòmetres, amb dos ascensions a Cabezon de Plata de tercera categoria l’última a 5 kms. de l’arribada. Les dos passades pel port, han estat determinants per al transcórrer de la prova.

Els jutges van decidir desqualificar als dos primers, Mauricio José Moreira, del Vigo Rías Baixas, i el murcià Miguel Àngel Ballesteros, del Caja Rural, que la setmana anterior s’havia proclamat campió de la Copa Espanya, per no disputar el triomf i entrar junts agafats de la mà.

Finalment es va declarar vencedor a l’alacantí Josuè Gómez, que havia entrat en primer lloc, amb un temps de 2:31:29. El primer classificat del Controlpack-Yupih va ser Arnau Solé, en vint-i.-tresena posició a 16 segons.