HomePolíticaSebastià Frixach serà el candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Corbera d’Ebre

Sebastià Frixach serà el candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Corbera d’Ebre

Sebastià Frixach i Llaberia, tornarà a encapçalar la candidatura d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Corbera d’Ebre, després d’haver-ho fet a les eleccions municipals dels anys 2007 i 2011, en les que va ser la força més votada. A la primera de 2007 va ser l’alcalde governant en solitari i a la següent, la de 20111, va formar govern de coalició compartint alcaldia durant dos anys i exercint de tinent d’alcalde la resta de legislatura.

Durant el seu mandat com a alcalde, Frixarch va aconseguir el cobriment de l’església del poble vell de Corbera d’Ebre, la construcció de les piscines, l’obertura d’una sala de rehabilitació física i la posada en marxa de la llar d’infants.

De tarannà conciliador i dialogant Frixarch ha manifestat: “Vinc a sumar, a treballar per donar un nou impuls al nostre poble, aprofitant totes les seves potencialitats i els projectes de futur que tant la comarca com el conjunt de les Terres de l’Ebre, tenen previstos”.

La candidatura amb què es presentarà combinarà l’experiència en gestió municipal amb noves veus i forces renovades per encarar els reptes que ha d’afrontar Corbera d’Ebre. Com per exemple, la necessitat de rehabilitar i crear nou habitatge per retenir jovent al poble i facilitar l’arribada de nous habitants. “Corbera d’Ebre hem d’aprofitar les oportunitats que s’estan generant a la Terra Alta, i ser protagonistes d’aquells projectes transformadors en turisme, agricultura i indústria que s’estan portant a terme”.

Esquerra Republicana en les darreres eleccions municipals de 2019, va ser la segona força política més votada, amb dos regidors, i ara aspira a millorar-ne els resultats.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies