HomeSocietatSeleccionats els sis cuiners de restaurants espanyols que competiran per ser el...

Seleccionats els sis cuiners de restaurants espanyols que competiran per ser el ‘Xef Balfegó 2022’

El concurs internacional de gastronomia professional CHEF BALFEGÓ, que premia i reconeix els cuiners que millor preparen la tonyina roja, ja té els sis finalistes de restaurants espanyols d’aquest any. Competiran pel guardó: Asier Escrivá Romero, del Restaurant Beat* – Calpe (Alacant); Ferran Polls Pelaz del Restaurant La Lustra – Huércal d’Almeria (Almeria); Javier Rico Álvarez de El Círculo Restaurante y Vinoteca – Avilés (Astúries); Miguel Castrisiano Jiménez del Restaurant Jauregibarria – Amorebieta – Etxano (Biscaia); Pola Hany William del Restaurant L’Alkimista – Reus (Tarragona), i Rodrigo Vallejo Fernández, del Restaurant Aromata – Palma de Mallorca (Mallorca). A ells se sumaran pròximament un cuiner italià i un altre alemany que estan sent seleccionats als seus països d’origen respectius. 

I és que, com a novetat d’aquesta edició, Xef Balfegó celebra una semifinal a Alemanya, país que participa per primera vegada al concurs, i una altra a Itàlia, que ja va competir l’any passat. Alemanya ja ha presentat el seu primer semifinalista, Francesco D’agostino, del restaurant Gioias a Rheinbischofsheim, guanyador del prestigiós concurs germànic Koch des Jahres. 

Cal recordar la representant italiana el 2021; Arianna Gatti, del restaurant Miramonti l’altro**, un dos estrelles Michelin situat a la localitat llombarda de Concesio, Brescia. Després de ser finalista a Xef Balfegó, Gatti va guanyar un premi com a cuinera revelació al seu país. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 8 =

Últimes notícies