HomePolíticaSergi Borràs relleva a Joan Juncà com alcaldable republicà de la Torre...

Sergi Borràs relleva a Joan Juncà com alcaldable republicà de la Torre de l’Espanyol

Sergi Borràs i Jornet, encapçalarà la candidatura republicana de Junts per la Torre – Acord Municipal a les eleccions locals de 2023, agafant així el relleu de l’actual alcalde de la Torre de l’Espanyol, i company de llista, Joan Juncà.

Borràs, que és agricultor i ramader de professió, ha format part de l’equip de govern municipal les dues darreres legislatures com a primer tinent d’alcalde. Aquesta legislatura, a més, és vicepresident del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i forma part del projecte Ribera d’Ebre VIVA, des d’on s’han fomentat  els productes agrolimentaris de la comarca, a través de Degusta Ribera d’Ebre, i col·laborat en la prova pilot de viabilitat del cultiu del kiwi com alternativa per substituir les fruites dolces afectades per la malaltia de la sharka.

Amb una candidatura molt renovada, Junts per la Torre, pretén donar continuïtat  i un nou impuls a alguns dels projectes engegats aquesta legislatura, com el nou consultori mèdic, al que aviat es  renovarà el seu equipament; la urbanització de la illa central del Carrer d’Era, o bé, la construcció de la pista multifuncional del costat de les piscines municipals. Al sostre d’aquest equipament, així com a d’altres edificis públics, hi ha projectat instal·lar plaques fotovoltàiques per promoure l’autoconsum

Aquests darrers anys el govern de Junts per la Torre ha municipalitzat el  Servei d’Atenció Integral en l’Àmbit Rural (SAIAR), els qual dona atenció assistencial a persones de més de seixanta-cinc- anys, i que fins llavors havia estat gestionat per Sagesa. Això ha fet possible la reduir de manera important les tarifes de les 16 places  disponibles i facilitat al màxim l’accés als veïns. A més, s’ha reobert la llar d’infants municipal amb uns preus molt competitius, i s’han renovat els parcs infantils.

D’altra banda, s’ha fet una inversió molt important en rehabilitar i arranjar de manera integral diversos carrers del municipi, incloent-hi els respectius pluvials, el clavegueram i la xarxa de gas i distribució d’aigua potable. També s’han pavimentat diferents camins, enderrocat cases ruïnoses per transformar els solars en aparcaments públics; i reformat completament la piscina municipal.

Un altre aspecte en el que s’ha incidit aquesta legislatura és la dinamització del municipi, amb la creació d’un coworking local per  facilitar el treball i crear sinèrgies; o la senyalització de 30 quilòmetres de senders.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 35 = 37

Últimes notícies