HomeEntrevistesSergi Piñol · “El restaurant les Dunes és molt més que asseure’s...

Sergi Piñol · “El restaurant les Dunes és molt més que asseure’s a taula i menjar”

Ben a prop del mar trobem les Dunes, un restaurant que oferix una de les millors sensacions gastronòmiques del delta de l’Ebre. Un restaurant càlid amb un ambient molt familiar i amb un tracte excel·lent amb el client, fa que des que s’entra per la porta es tinga la sensació d’estar a casa.

Els seus propietaris són el Sergi Piñol i la Noemí Ribes, un matrimoni enamorat de la cuina que compta amb més de 22 anys d’experiència al sector culinari i que cada cop té més passió pel que està fent. La Ruth és la menuda de la família i un pilar fonamental del restaurant. És el motor pel qual gira tot.

La seua cuina és la mediterrània, combinada amb els millors ingredients locals i espècies exòtiques per a crear una experiència única i inoblidable, que de ben segur que farà que els clients després d’haver tastat el seu menjar vulguen tornar a repetir, ja que la seua cuina és una explosió de sabors.

Les Dunes té dos menús d’una gran qualitat. Un d’estos és el menú degustació que n’ha estat l’estrella durant tots els anys de recorregut. Este menú degustació no dixa indiferent ningú, ja que compta amb 10 entrants, en què cada plat és millor que l’anterior.

El menú acaba amb un plat d’arròs, tot seguit de les postres i els cafès, amb un preu de 39 €. Un gran avantatge d’este menú, i del restaurant, que vol destacar Sergi Piñol, és el fet que cada plat es pot adaptar a la mida del client, “este menú compta amb plats de carn, però si a tu no t’agrada la carn, t’ho canvio per peix sense cap problema. El que més m’agrada és que la gent se sent còmoda i gaudixen del menjar”.

Ara, com a novetat, compten amb un altre menú d’una qualitat extrema: les Dunes Sensacions, un menú que és un homenatge a les àvies, una mescla de passat, present i futur, que es compagina amb una vetllada especial. “Este menú es diferencia de la resta perquè et dona una experiència gastronòmica personalitzada. Tot el restaurant, a les fosques, un llum damunt la taula, i la teua música preferida sonant de fons. A les Dunes et donem la possibilitat de tenir mitja hora d’exclusivitat musical, que combinant-ho amb el menjar, et fa gaudir d’una experiència única” explicar el propietari de les Dunes, Sergi Piñol.

Este menú va nàixer amb una idea ben clara: buscar la perfecció a la taula. Una faena gens fàcil, però que Piñol ha aconseguit, no sols amb el menjar, sinó en cada petit detall que conforma el menú, com la vaixella. Sensacions dona a cada plat un motiu per a gaudir d’un viatge a través de la gastronomia reflectida en un producte seleccionat a consciència i de proximitat, acompanyant-ho dels millors vins de la terra, cosa que provoca una explosió de sensacions. El menú té un preu de 85 € per persona, amb les begudes a part, i només se servix els dissabtes a la nit, amb reserva prèvia.

“Tenia clar que algun dia de la meua vida volia fer això, crear un menú que fos únic i et deixés amb una bona sensació. No sabia quan fer-ho, però sabia que volia fer-ho” destaca Sergi Piñol.

A més a més, les Dunes, a banda dels dos menús comentats anteriorment, també fa serveis d’enllaços, comunions i batejos, així com menjars familiars i per a empreses, adaptant el menú a cada situació.

Un altre dels punts a favor de les Dunes és l’equip que el conforma, amb molta confiança i companyonia entre ells. Al capdavant, hi ha Sergi Piñol, un apassionat de la cuina amb una obsessió per a millorar en cada plat. El que més li agrada és interactuar amb el client i veure reflectida a la seua cara la satisfacció que té en provar els seus plats. A la cuina, s’hi troba la Noemí Ribes, una persona observadora, constant i molt detallista amb els plats. Gràcies a ella el client gaudix de l’essència de la gastronomia. “Els exigisc molt i els faig veure moltes coses a què potser el client no dona importància, però jo sí. Tinc la sort que ens coneixem, som amics i tenim molta confiança entre nosaltres. Jo sempre dic que podré tenir moltes idees i passió pel que faig, però tot això sense un bon equip al darrere no seria possible. Per a mi són un 10 i n’estic molt orgullós” explica el propietari.

Segons Sergi, la clau de l’èxit és treballar d’allò que t’apassiona. Tant ell com la seua família estan involucrats al 100% amb el restaurant, i dediquen gran part del temps a innovar amb plats exquisits i a pensar sempre com aprofitar al màxim el menjar amb idees que sorprenen el món culinari i que definixen la identitat del restaurant. A les Dunes ha aconseguit viure del que li agrada en tots els aspectes; i fa, del seu treball, el seu dia a dia, amb una cuina per a sorprendre el client. “La meua obsessió és que et sentes com si estesses a casa; i just això, este tracte amb el client, és el que fa diferent les Dunes dels altres restaurants”, conclou Piñol.

Per a venir al restaurant a gaudir d’esta experiència gastronòmica cal reservar taula, ja siga per telèfon trucant al 639 029 741 qualsevol dia de dilluns a dissabte de 12.30 h a les 23.30 h, o bé fent la reserva a través del web, amb un calendari creat expressament per a poder-hi fer les reserves.

A banda, per a poder gaudir de l’experiència del menú Sensacions, a banda de la reserva de la taula també s’haurà d’omplir un petit qüestionari per a personalitzar encara més l’estada al restaurant i crear millor la sensació adaptada a cada client. A les Dunes restaurant s’hi descobrix la terra a través dels sabors.

Aida Cid
Aida Cid
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies