HomeCultura'Set of Sets', una proposta de dansa contemporània amb recorregut internacional, arriba...

‘Set of Sets’, una proposta de dansa contemporània amb recorregut internacional, arriba al Felip Pedrell

El Teatre Auditori Felip Pedrell presenta aquest dissabte 29 de febrer, a les 20.00 h, l’espectacle de dansa contemporània ‘Set of Sets’, una proposta de la companyia Guy Nader i Maria Campos amb coproducció, entre d’altres, del Mercat de les Flors de Barcelona. Aquesta representació ve precedida del gran èxit que els seus creadors han recollit a nivell internacional, ja que es tracta d’una companyia que ha presentat treballs a festivals i teatre arreu del món, a països com França, Bèlgica, Holanda, Líban, Índia o Corea del Sud, per citar-ne només alguns. 

Aquesta nova proposta de la Guy Nader i Maria Campos -els quals col·laboren junts des de 2006- recrea la repetició i el ritme en el moviment d’uns cossos que incessantment desafien la gravetat, com una metàfora de la naturalesa repetitiva de la mateixa existència i la idea de la persistència. Així, ‘Set of Sets’ es presenta com un viatge de cooperació conjunta, de precisió i rigor, que porta la nostra atenció cap a la percepció de l’infinit, el temps i la memòria, tot creant un laberint sense fi de cossos en acció. 

La durada de l’espectacle és de 60 minuts, i a la seva finalització tindrà lloc, a la Sala Petita del TAFP, un fòrum amb els ballarins de la companyia. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + = 8

Últimes notícies