HomeTerres de l'EbreS’incorporen els nous residents de medicina, infermeria i biologia als centres de...

S’incorporen els nous residents de medicina, infermeria i biologia als centres de l’ICS Terres de l’Ebre

TERRES DE L’EBRE // Concretament, a la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària Tortosa – Terres de l’Ebre s’han ocupat les deu places que s’oferien a la convocatòria MIR.

Pel que fa a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, hi han arribat set residents assignats a les especialitats d’Anàlisis Clíniques, Anestesiologia i Reanimació, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Medicina Interna, Pediatria, Radiodiagnòstic, i Obstetrícia i Ginecologia.

Així mateix, a la Unitat Docent Multidisciplinària d’Obstetrícia i Ginecologia s’han incorporat un infermer i dues infermeres residents per a obtenir l’especialitat de  llevadors.

Això representa que s’han cobert totes les places que, mitjançant la convocatòria anual de formació especialitzada, el Ministeri de Sanitat oferia el 2020 per a les unitats docents de l’ICS al territori.

Actualment els futurs especialistes estan seguint les sessions de formació inicial d’acollida: Coneixements clínics generals bàsics per a l’assistència, perquè es puguin integrar plenament a l’activitat diària dels centres. Aquestes sessions són presencials per al docent i una part dels alumnes, i l’altra part s’hi connecta simultàniament mitjançant la plataforma Jitsi Meet.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 41 = 45

Últimes notícies