HomeInfraestructuresS’inicien les obres d’arranjament a la zona dels Bufadors a la Platja...

S’inicien les obres d’arranjament a la zona dels Bufadors a la Platja de Santa Llúcia del Perelló

L’aparcament dels Bufadors del Perelló s’emplaça al final de la platja de Santa Llúcia i s’embolcalla per la passera de fusta, pas habitual i molt concorregut, camí de ronda, GR92.

L’actuació afecta una superfície total de 4.034,00 metres quadrats i s’hi aprofitaran tots els materials ja disposats actualment.

Amb el desmuntatge de la pèrgola existent es podran parcel·lar les places de vehicles utilitzant-ne les travesses de fusta a tota la zona d’aparcament. S’ordenarà amb topalls la zona formigonada i amb l’aportació de material, s’aconseguirà una superfície de base plana, àgil al moviment tant de vehicles com de persones.

La inversió s’ha adjudicat per un import de 23.979,10€ a l’empresa Excavacions Labòria SL. Un arranjament respectuós amb els materials existents i amb l’en- torn natural que hi ha a la costa perellonenca.

Amb aquesta actuació es pretén ampliar el nombre d’aparcaments de la zona costanera i facilitar l’accés als visitants a Perelló Mar, un paratge natural de platges i lleure, encara desconegut per a molts.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 81 = 85

Últimes notícies