HomeSocietatSis empreses fructícoles de l'Ebre promocionen els seus productes a la fira...

Sis empreses fructícoles de l’Ebre promocionen els seus productes a la fira Fruit Attraction de Madrid

Sis empreses del sector de la fruita de les Terres de l’Ebre han participat al Fruit Attraction que se celebra del 4 al 6 d’octubre a Madrid sota la marca “Catalunya, on la fruita és cultura”.

En concret les empreses del territori que han participat són dos de la Ribera d’Ebre; Cerima Cherries i Grup Fruiter. De la comarca del Baix Ebre són Cítrics Terres de l’Ebre i Sando Clementine. Finalment, també han participat Exportadora d’Agris d’Alcanar i Viveros Alcanar.

Es tracta de la 14a edició d’esta fira internacional de fruita i verdura, una de les principals plataformes per a les empreses del sector que durant tres dies fomenta les relacions comercials entre productors, distribuïdors i importadors d’arreu d’Europa.

En l’edició d’enguany participen en la fira prop de 40 empreses catalanes, 32 de les quals a l’estand que organitza l’empresa pública Prodeca del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural sota la marca “Catalunya, on la fruita és cultura”.

L’estand aplega perfils d’empreses productores, comercialitzadores, importadores i exportadores i associacions sectorials de fruita. Així, l’àmplia representació d’empreses catalanes a Fruit Attraction cobreix la totalitat de les famílies de productes fructícoles cultivats a Catalunya (fruita de pinyol, fruita de llavor, fruita dolça i cítrics), així com altres empreses dedicades al sector de l’horta.

La participació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i Prodeca s’engloba en l’objectiu de donar suport a les empreses en la millora del seu posicionament en els mercats exteriors, en l’establiment de nous contactes comercials i facilitar la difusió sobre el sector de la fruita del nostre país als operadors visitants. D’aquí que les empreses catalanes participants es presenten a Fruit Attraction com a integradores d’un dels mercats de distribució de productes frescos més importants del sud d’Europa i un exemple de producció i treball de qualitat.

Fruit Attraction és punt de trobada internacional per al sector hortofructícola, i concentra el conjunt de la cadena de subministrament. Enguany preveu superar els rècords amb la participació de 1.800 empreses expositores de 55 països, la previsió d’assistència de 90.000 professionals de 130 països i l’ocupació de més de 58.000 m² de superfície expositiva.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 4 = 11

Últimes notícies