HomeCulturaS’obre el període d’inscripció a les proves d’accés als estudis de Grau...

S’obre el període d’inscripció a les proves d’accés als estudis de Grau Professional dels Conservatoris de Música de la Diputació

Aquest dimecres, 8 de març, s’inicia el termini d’inscripció a les proves d’accés als ensenyaments professionals de música. Totes les persones interessades a cursar estudis de grau professional en els conservatoris de la Diputació hauran d’inscriure’s abans del 20 de març per poder realitzar les proves que hi donen accés. Per entrar als primers cursos d’aquests ensenyaments caldrà superar una prova específica del Departament d’Educació que avalua les nocions del llenguatge musical i dels instruments, mentre que les persones que vulguin accedir a altres cursos de les Escoles i Conservatoris de Música de la Diputació Reus, Tarragona i Tortosa se sotmetran a una prova específica pròpia de cada centre.

La primera part de les proves d’accés al primer curs de Grau Professional s’iniciarà el 23 de maig i es realitzarà de forma simultània a tots els Conservatoris Professionals i centres autoritzats de Catalunya. En aquesta prova es valora el coneixement del llenguatge musical, l’entonació, l’audició i la creació. La resta de proves d’accés es realitzaran a partir del 24 de maig en la data i l’hora que fixi cada centre. No obstant això, la publicació del llistat de persones admeses i excloses i les corresponents qualificacions es farà de manera exclusiva a la web de cada centre. 

Inscripcions telemàtiques o presencials

La inscripció a les proves d’accés serà preferentment per via telemàtica. Tot i que, de forma excepcional, també es podrà realitzar presencialment al centre de preferència amb cita prèvia que hauran de sol·licitar durant el període d’inscripció trucant al centre o al web.

Podeu consultar tota la informació sobre les proves d’accés, formularis de sol·licitud, documentació necessària i passos a seguir a les webs dels centres (www.dipta.cat/cmreus/www.dipta.cat/cmtarragona i www.dipta.cat/cmtortosa/).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

44 + = 53

Últimes notícies