HomeTurismeS'obre el termini per participar en el Premi Jordi Cartanyà per iniciatives...

S’obre el termini per participar en el Premi Jordi Cartanyà per iniciatives innovadores en l’àmbit del turisme

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha convocat una nova edició del Premi Jordi Cartanyà per distingir iniciatives destacades que han estat impulsades enguany pel sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. El guardó distingeix projectes turístics del sector privat de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, per tal de contribuir a fomentar el seu esperit emprenedor.

Els premis tenen una dotació global de 30.000 euros i compten amb tres categories diferents que podran tenir fins a dos guanyadors cadascuna.

Estes categories són; la millor proposta innovadora i creativa que contribuïsca a un desenvolupament turístic sostenible atenent els objectius de desenvolupament sostenible de l’Organització Mundial del Turisme, Millor projecte per a la creació de nous productes de turisme experiencial on seran valorats els projectes orientats a la creació d’experiències turístiques que integren de manera eficient els recursos patrimonials, naturals, culturals, paisatgístics, tecnològics i Millor projecte de solucions tecnològiques per a la comercialització i comunicació de productes i serveis turístics.

L’import de cada categoria és de 10.000 euros (dos premis de 5.000 € per cada projecte guanyador). Poden optar-hi les persones jurídiques de dret privat no dependents d’ens públics, i les persones físiques. Els projectes han de ser una realitat: han d’haver iniciat l’activitat empresarial i estar vigents en el moment de presentació de la sol·licitud.

Les sol·licituds per optar al Premi es podran presentar fins al pròxim 22 de setembe, a la Guia de Serveis de la Diputació hi ha tota la informació referent a este guardó.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

47 + = 49

Últimes notícies