HomeSense categoriaSOREA realitzarà millores a la xarxa d'aigua potable de l'Aldea

SOREA realitzarà millores a la xarxa d’aigua potable de l’Aldea

BAIX EBRE // L’Ajuntament de l’Aldea ha informat que fruit de les negociacions dutes a terme amb Sorea es procedirà a fer una sèrie de millores a la xarxa d’aigua. Estes obres de millora de la xarxa potable permetrà, després de molts anys, gaudir d’un millor servei per als nostres veïns i veïnes i un estalvi d’aigua considerable.

La primera actuació es durà a terme a l’av. Catalunya, núm. 285 al 289 i se substituirà un tram de 50 metres lineals de canonada de fibrociment que acumulava moltes fuites per una de Polietilè de 90. A més d’esta primera actuació, també s’executaran en les pròximes setmanes la sectorització de la xarxa d’aigua potable, que comportarà poder delimitar el control sobre la xarxa, tant en el moment de les avaries i reparacions, com cercar d’una manera més efectiva les possibles fuites a la xarxa, fet que ajudarà a millorar el 50 % de rendiment de la xarxa, quan la mitjana recomanable hauria de ser sobre un 75%. Una altra actuació a realitzar serà la portada de la xarxa d’aigua al Raval de Sant Josep, l’única part urbana del nucli urbà que a hores d’ara no disposa d’aquest servei. 

Durant el 2021, també es començaran a substituir els trams de canonada de fibrociment al llarg de l’av. Catalunya a mesura que es vagen urbanitzant els trams que l’Ajuntament té previst executar.

Xavier Royo, Alcalde de l’Aldea ha manifestat que “Estes millores que iniciarem marquen un cop més l’aposta del govern per fer de l’Aldea un poble amb millors serveis. A poc a poc anem donant forma al nostre projecte de poble i continuarem així, perquè els nostres veïns i veïnes mereixen uns serveis de qualitat. No dubtarem de seguir treballant per negociar tot allò que calga sense renunciar a res i amb condicions immillorables per al poble de l’Aldea.”

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

74 + = 76

Últimes notícies