HomeSense categoriaSOS Club de Tennis Tortosa

SOS Club de Tennis Tortosa

Altres clubs van acabar per desaparèixer, la qual cosa representa un fet negatiu per a l’esport ebrenc, però en el Club de Tennis Tortosa seria un cas impensable fa només una dècada. El club tortosí va viure èpoques molt bones, sense considerar l’aspecte social, però en el capítol esportiu, coincidint amb la disputa del Torneig Internacional Ciutat de Tortosa, puntuable per la WTA. Per les instal·lacions del club tortosí hi van passar futures promeses del tennis mundial, incloent-hi el 2009, ja en les darreres etapes de la competició, la presència de Garbiñe Muguruza, que curiosament va caure en la primera ronda.

Ningú podíem imaginar que després es convertiria en una de les millors tennistes mundials. Tampoc podíem imaginar que el club entraria als anys següents en un estat de tanta decadència.

L’aposta pel pàdel, un esport en alça, va propiciar la millora de les infraestructures a les instal·lacions del club, amb la construcció de noves pistes d’una modalitat esportiva que irrompia en força a les Terres de l’Ebre. La forta competència amb altres instal·lacions van fer que no tingués la repercussió esperada.

Ara el futur del club és tota una incògnita, encara que les perspectives no són gaire esperançadores. Cal confiar que la situació done un gir gairebé de 180 graus i es puga resoldre de forma satisfactòria.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

59 + = 62

Últimes notícies