HomeEsportsSowe i Colomé en els 10 quilòmetres i Martí i Sales en...

Sowe i Colomé en els 10 quilòmetres i Martí i Sales en els 5, dominen la Cursa de l’Aldea

Musa Sowe i Gemma Colomé es van imposar en la cursa absoluta del 10.000 de l’Aldea, puntuable per al Circuit Running Sèries de les Terres de l’Ebre. Una cursa amb un nivell molt alt i amb una acceptació més que notable per part dels 130 atletes participants.

Amb una bona climatologia i un excel·lent ambient, destacant l’acurada presentació de l’esdeveniment esportiu, i un gran treball per part de tots els voluntaris i col·laboradors. Els recorreguts foren els mateixos de la cursa de l’any 2019, i els atletes van poder gaudir dels paisatges típics del Delta, amb els arrossars segats i l’Ermita com a pas obligat dels dos recorreguts, així com els dos extrems més allunyats del nucli urbà per retornar al pavelló poliesportiu. Una bona opció per recórrer els indrets no tan coneguts de l’Aldea. Musa Sowe, va invertir un temps de 33’36”, amb segon i tercer lloc respectivament per a Ferran de Torres, 34’09”, i Martí Viudez, 34’15”. Gemma Colomé la participant més rápida femenina va entrar amb un temps de 41’29”, per davant d’Aida Pallarés 45’28”, i Clàudia Giménez, 45’32”.

En la cursa dels 5 quilòmetres, va dominar David Sales, 17’41, seguit de Gerard Rodríguez Salvadó, 18’40”, i Alberto Dueñas, 18’43”. La classificació femenina va estar encapçalada per Ruth Martí, 20’28”, segona, Alexandra Princep, 22’58”, i tercera, Ingrid Fumadó, 23’27”.

Els premis locals masculins han estat per a Unzue Dellà i Gerard Rodríguez en 10K i 5k i els premis femenins per Míriam Estorach juntament amb Ana Rodríguez amb els respectius 10 i 5 mil metres.

Josep Franch regidor d’Acció Esportiva, destacava el fet d’haver pogut tornar a disputar la prova: “Des de la regidoria d’Acció Esportiva estem molt contents d’haver pogut recuperar la cursa Running Series. Una cursa que, com moltes altres activitats, es van haver de suspendre amb l’arribada de la Covid, però que ara tornem a posar en marxa per seguir fent de l’Aldea un poble referent en l’àmbit esportiu a les nostres terres. Agrair la participació dels més de 130 participants, donar l’enhorabona als guanyadors i les guanyadores, i fer un agraïment enorme a tots els col·laboradors que ho han fet possible!“.

La pròxima cita de la Running Sèries Terres de l’Ebre serà el 31 d’octubre amb la disputa de la Cursa d’Amposta de 5 i 10 quilòmetres.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

40 + = 44

Últimes notícies