HomeSocietatEl Govern inverteix més de 200.000 euros per reparar l'esvoranc del passeig...

El Govern inverteix més de 200.000 euros per reparar l’esvoranc del passeig marítim de les Cases d’Alcanar

Els treballs de reparació de l’esvoranc del passeig marítim de les Cases d’Alcanar (Montsià), provocat pels aiguats de setembre, s’iniciaran la setmana vinent i s’allargaran un mes.

El Departament de la Vicepresidència i de Territori destinarà 223.620 euros en les obres. Es reposarà l’escullera de protecció del calaix de formigó, l’estructura, els ferms i els paviments del tram del passeig marítim. Els treballs també recuperaran l’enjardinament, el mobiliari urbà i l’enllumenat públic que es va endur l’aigua, així com la xarxa elèctrica i la de pluvials, sanejament, i aigua potable. Paral·lelament, es repararan cinc carreteres entre Ulldecona i Alcanar, per 339.012 euros.

Les fortes pluges que es van registrar a les Cases d’Alcanar l’1 de setembre van comportar que la canalització del barranc de Sant Jaume superés la capacitat d’evacuació de l’aigua i va provocar un esvoranc d’uns 145 metres quadrats i tres metres de profunditat, aproximadament. Els aiguats també van afectar diverses carreteres que s’inclouen en aquestes obres de reparació d’emergència, la TP-3318, TV-3316, TV-3321, T-331 i T-332, entre els termes municipals d’Ulldecona i Alcanar.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + = 9

Últimes notícies

-->