HomeEsportsStephan Bakker estrena amb triomf al Perelló la temporada de ruta ciclista...

Stephan Bakker estrena amb triomf al Perelló la temporada de ruta ciclista catalana

Stephan Bakker (Team SmartDry) va repetir el triomf en la 78a Cursa Ciclista del Perelló, disputat en el marc de les festes de Sant Antoni, després d’haver-se imposat en l’anterior edició de 2019, estrenant de nou la temporada ciclista catalana de ruta.

El ciclista neerlandès de vint-i-cinc anys, després d’efectuar sota la pluja el recorregut en un circuit de 3 quilòmetres, fins a sumar un total de 80. Va arribar en solitari a la meta, invertint un temps d’1:16:32. A la temporada passada ja va ser un dels protagonistes destacats de les carreteres catalanes, amb la sisena posició final a les Grans Clàssiques, després de sumar quatre triomfs, i arriba després de competir en la Volta a Costa Rica i dominar el Tour de Camerun.

En segona i tercera posició a 01:46, van entrar els seus companys Giulio Furioli i Evan Clemnets. A una volta va arribar el primer grup de corredors, imposant-se en l’esprint, Gabriel Hernández (Nexta Cycling Team), primer de la categoria Màster, mentre Arnau Bolaño (Secció Ciclista Valls), va ser el millor sub-23. Per equips va vèncer el Team SmartDry.

La competició continuarà en terres tarragonines amb la disputa diumenge que ve de la 14a Cursa Ciclista Mont-roig-Trofeu Josep Florencio.