HomeSocietatTerra Alta Més inicia amb èxit un cicle de seminaris de professionalització...

Terra Alta Més inicia amb èxit un cicle de seminaris de professionalització empresarial que durarà fins al febrer

La presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà, va inaugurar el passat dijous 8 d’octubre el cicle de seminaris de professionalització empresarial que organitza el projecte Terra Alta Més ‘Treball a les 7 comarques’. Sanromà va animar les empreses i autònoms participants al primer dels seminaris programats –Com fixar preus de manera correcta– a aprofitar les sessions, reforçar i actualitzar els seus coneixements per impulsar el desenvolupament i competitivitat de les empreses del territori.

L’oferta del cicle, que inclou 68 hores formatives totals repartides en 8 seminaris, dona resposta a les necessitats detectades durant les prospeccions empresarials a les empreses i autònoms del territori. El seu objectiu és el de capacitar i actualitzar les empreses del territori en àmbits com el management, habilitats directives/professionals, màrqueting/vendes i gestió del negoci en temps de covid-19. El cicle també vol convertir-se en un espai formatiu que permeti resoldre els dubtes dels assistents amb sessions molt participatives.

L’expert en estratègia, management i màrqueting Xavier Lamote de Grignon va iniciar el primer seminari explicant la importància de la fixació de preus de manera correcta i com portar-ho a la pràctica. La resta de seminaris tractaran sobre com gestionar el negoci en temps de covid-19, la millora de les habilitats comercials per vendre més i millor, i l’eficiència, productivitat màxima i gestió del temps sense estrès. El cicle es clourà amb quatre seminaris més que versaran sobre negociació professional i influència, com dirigir i mantenir motivat el teu equip de treball, la transformació eficient per digitalitzar la PIME i, finalment, la metodologia per prendre les millors decisions estratègiques a la PIME.

Durant els seminaris presencials es respectaran totes les mesures de seguretat per la prevenció i control de covid-19, per això les places són limitades. Aquests seminaris es realitzaran fins al mes de febrer de 2021 en modalitat virtual o a les instal·lacions del Consell Comarcal.

Aquesta acció està subvencionada pel  Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de Suport al desenvolupament local.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

22 + = 25

Últimes notícies