HomeSense categoriaTerritori i Sostenibilitat impulsa les obres d'una rotonda i reforç del ferm...

Territori i Sostenibilitat impulsa les obres d’una rotonda i reforç del ferm a la carretera TV-3454, a Deltebre

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació, per un import de prop d’1,7 MEUR, de les obres per a construir una rotonda i reforçar el ferm d’un tram de la carretera TV-3454, a Deltebre. Els treballs, que permetran afavorir la seguretat viària, començaran la tardor vinent i tindran un termini d’execució previst de quatre mesos.

El tram on s’actuarà té una longitud de 8 quilòmetres, entre la rotonda d’enllaç amb la TV-3454 i l’encreuament amb l’avinguda de les Goles de l’Ebre (T-340) i inici del tram final de la T-340. Així, s’estendrà una nova capa de paviment, amb un tractament previ dels punts que presenten més desgast. A més, els treballs inclouran la instal·lació d’elements d’abalisament, alhora que la reposició de la senyalització horitzontal.

En el punt final de l’actuació, es preveu la formació d’una nova rotonda, a partir de la modificació d’una rotonda ja existent, per afavorir la seguretat i la canalització dels moviments en aquest punt. El giratori tindrà un diàmetre exterior de 52 metres. Els treballs també comportaran la instal·lació d’enllumenat amb lluminàries tipus led, la col·locació de nova senyalització vertical i l’aplicació de mesures d’integració en l’entorn.

 

Altres millores a la TV-3454

D’altra banda, el Departament de Territori i Sostenibilitat té en execució les obres de construcció d’una altra rotonda a la TV-3454 al seu pas per Deltebre; en aquest cas, en la cruïlla amb el carrer del Pintor Sorolla i un pont de creuament del canal esquerre de l’Ebre (connexió amb el tram inicial de la T-340). Aquesta obra, que compta amb un pressupost de prop de 350.000 euros, finalitzarà aquesta primavera.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 65 = 70

Últimes notícies